Free Joomla Template by Discount Justhost

Persoonlijke Coaching

Categorie: Uncategorised Geschreven door Super User

Een mens leert heel zijn leven, waarbij hij ook diverse ‘coaches’ heeft. Veelal zijn dit meer leermeesters, leidinggevende of ‘adviseurs’.

Ook een opleiding of cursus geeft u een basis theorie, een mogelijke werkwijze en/of wat praktijkvoorbeelden waarin het geleerde prima werkt. Echter, zodra je in het veld staat wordt dit anders.

Je persoonlijke ontwikkeling is vaak een opsomming van ervaringen en geleerde, maar hoe mooi zou het zijn als je verder ontwikkeld. Jezelf ontwikkelen.

Bij Persoonlijke Coaching richten wij ons op persoonlijke en professionele ontwikkeling van de mens; managers, medewerkers of gewoon iemand op zoek naar antwoorden.

Vanuit de visie dat het gaat om leren, plezier hebben en presteren. Jezelf ontwikkelen, uitdagen.

Connect Co-creatie Contribute

Individuele coachbijeenkomsten zijn gericht op het uitdagen en ondersteunen van de klant in het leer- en ontwikkelingsproces. Met als doel het genereren van bewustzijn, het maken van keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid.

Veel vragen, wensen, behoeften, belemmeringen ontstaan onder invloed van de hectiek van de dag liggen veelal aan de oppervlakte. En het is zelf heel lastig om eigenlijke vraag, kwestie, blokkade te vinden. Dit komt zo dicht bij je en daar heb je zo muurtje om heen gezet. Lekker veilig….

Een adviseur of ‘coach’ zegt je, desgevraagd, wat verstandig is te doen. Maar wat zou JIJ willen doen….

Persoonlijke Coaching is niet het zoeken naar voor de hand liggende vragen, maar helpt je ontwikkelen, uitdagen en de kernvraag vinden. We gaan dan op zoek naar wat je werkelijk bezig houdt. JIJ vindt je sleutel én draait de deur van slot.

Beyond Horizons gelooft in persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

Wij coachen vanuit de filosofie dat ieder mens uniek is en potentieel heeft. Ieder uniek mens wil zich ontplooien en draagt zelf zijn antwoord op alle vragen bij zich. We coachen vanuit verbinding en verwondering, iedere keer opnieuw.

Beyond Horizons coach vanuit deze filosofie, die door De Coaching Academy® uitgedragen en getraind.

Bel of email voor een 1e kennismaking. Een 1e stap voor jezelf!

Hits: 1540