Free Joomla Template by Discount Justhost

Wie zijn wij

Categorie: Contact Geschreven door Super User

Wie zijn wij?

Beyond Horizons is in 2003 door Henny Ribbink opgericht met als doel grensverleggende dienstverlening aan te bieden. Na 25 jaar actief te zijn geweest in de Automatisering, van operator naar Business Consultant & Accountmanager, wilde hij zich met meer inhoud bezig houden.

Vanuit een brede ervaring en achtergrond op zowel commercieel, financieel administratief, communicatie en projectmanagement gebied wil ik deze kennis benutten en uitdragen.

Ecovaas® Ecovaas, de alternatieve bloemenvaas voor in ziekenhuizen

Als trigger fungeerde een uitnodiging, via zijn netwerk, voor een prachtig Nederlands idee, Ecovaas®. Ecovaas® is een weggooi bloemenvaas voor, vooral, in het ziekenhuis. Je hoeft niet meer te zoeken naar een, veelal smerige, vaas en begint je bezoek met een fris ogende bos bloemen in een fleurige vaas. Het idee is van Ed van den Berg uit Amsterdam.

Beyond Horizons ging de Duitse markt benaderen en veroveren… Hiervoor werd een Ecovaas Deutschland GMBH opgericht en diverse activiteiten georganiseerd.

Daarnaast werd in Nederland diverse opdrachten op gebied van trainingen, onderzoeken en advisering uitgevoerd.

Na 3 jaar marktontwikkeling en ontginning in Duitsland, ontstonden andere inzichten en stond in Duitsland de ziekenhuiswereld op de kop door een nieuw vergoedingsstelsel. Ecovaas® koos voor franchising en de wegen scheiden zich.

Projectmanagement

Vanaf 2006 stond Beyond Horizons stond even op een lager pitje, omdat Henny voor een andere uitdaging koos. Als projectmanager en accountmanager is hij in dienst getreden bij een groeiend bedrijf in verkeerstechniek rondom evenementen en infrastructuur, Traffic Support. Daar heeft hij tot 2013 mee mogen helpen aan een snelle groei van 50 naar meer dan 500 medewerkers.

Nieuwe horizon, nieuwe kansen

Vanaf eind 2013 is weer Beyond Horizons actief op de markt van Projectmanagement, Consultancy en coaching. Belangrijke zaken zijn hierbij ‘Waarom, hoe en grensverleggend’

Achter de horizon liggen zoveel mogelijkheden, daar moet je zijn. En dáár geloven wij in. Maar ook de menselijke factor in de werkzaamheden, of dit nu projectmanagement, advisering of coaching is, is een grote, onderschatte factor van succes.

Daarom zijn wij Beyond Horizons!

Hits: 3130